Eksplozija glumice iz filmova za odrasle prema zvijezdi: "Mene si j**** neki dan, a sad je ona tu"
Zion Williamson već dugo ne igra košarku zbog problema s povredama, ali se potrudio da svi pišu o njemu (Foto: Screenshot)

Zion u centru pažnje

Eksplozija glumice iz filmova za odrasle prema zvijezdi: "Mene si j**** neki dan, a sad je ona tu"

Midhat Šljivak

NBA zvijezda Zion Williamson (22) objavio je kako će on i njegova djevojka Ahkeema postati roditelji. Ova objava izazvala je pravi haos nakon što se oglasila zvijezda filmova za odrasle Moriah Mills koja tvrdi da je nedavno imala intimne odnose s ovim košarkašem i da je vjerovatno i ona trudna.

Zion Williamson je mjesecima van parketa zbog povrede, no očigledno je u privatnom životu izuzetno aktivan jer mu je to donijelo pravu dramu u životu.

On je sa svojom djevojkom Ahkeemom (30) objavio kako očekuju svoje prvo dijete. Organizovali su zabavu na kojoj su saopštili da im u novembru stiže djevojčica, a zatim je na društvenim mrežama nastao popriličan haos.

Razlog je glumica iz filmova za odrasle Moriah Mills. Ona je ostala šokirana jer je donedavno bila u krevetu s Williamsonom i uvjerena je kako je i ona ostala trudna.

"Bolje se pomoli da nisam i ja ostala trudna jer mi kasni mjesečnica. Prošle sedmice sam bila s tobom u New Orleansu i nisi mi mogao reći da čekaš dijete s drugom i to nakon što sam sve učinila za tebe", napisala je ona u seriji tweetova i nastavila je:

Oglasi

"Toliko sam puta dopustila da me j***š bez kondoma i ovako mi vraćaš. Ugrozio si mi život spavajući sa svim tim ženama bez zaštite", napisala je između ostalog porno glumica uz još dosta eksplicitnih objava na Twitteru.

Ona je objavila i poruke u kojima je Zion poziva u New Orleans kako bi je zvanično predstavio kao svoju djevojku, a nekoliko dana kasnije u zagrljaju druge je objavio kako postaje otac.

Mills više nije željela da šuti. Odlučila je reagovati i uputiti teške optužbe prema NBA zvijezdi i sav 'prljav veš' je iznijela u javnosti.

Oglasi

Zionovoj djevojci Ahkeemi to ne smeta. Ona je na Instagaramu poslala poruku protivnici: "Sretne kurve ne mrze, a podle kurve nisu sretne".

Mills je to vidjela i još više je 'pukla'. Uzvratila je, ali ovog puta bez teških uvreda jer je njih ostavila za Ziona: "Nisi na mom nivou, vjeruj."

Zion je imao dosta slobodnog vremena jer nije ni igrao prošle sezone zbog problema s povredama. Međutim, život van terena mu očigledno nije dosadan i uspio je doći u centar pažnje svjetske javnosti.

On se nada da će naredne sezone biti spreman za igru, a treba istaći da je trenutno pod ugovorom od preko 200 miliona dolara kojeg je potpisao 2021. godine.

Oglasi