I veliki Zlatan nije mogao protiv Hasbulle: Samo je uzeo mobitel i uradio ono što se tražilo

Druženje u Saudijskoj Arabiji

I veliki Zlatan nije mogao protiv Hasbulle: Samo je uzeo mobitel i uradio ono što se tražilo

Admin Čaušević

Internet senzacija Hasbulla u protekle dvije ili tri godine imao je priliku da upozna neke od najvećih sportskih zvijezda. Ovog vikenda je to bio slučaj sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Ibrahimović i Hasbulla su se sreli u Saudijskoj Arabiji gdje je nastao i kratki snimak koji je za kratko vrijeme postao viralan na društvenim mrežama.

Internet senzacija iz Dagestana obično zvijezde stavlja u podređeni položaj tokom snimanja videa za objavu, a tako je bilo i sa Zlatanom.

Na videu se može vidjeti kako Hasbulla sa leđa lažno davi Ibrahimovića koji prati selfie dok vrišti. Šveđanin bh. korijena je naravno sve ispratio s osmijehom.

Tom prilikom je nastala i fotografija kako legendarni napadač i Hasbulla sjede jedan pored drugog te su prozvali Khabiba Nurmadomedova kako im nedostaje.

Oglasi

Podsjećanja radi, Ibrahimović je Saudijsku Arabiju posjetio kako bi pratio utrku Formule koja je održana u subotu u Džedi.

Inače, iako je poprilično simpatičan Hasbulla je ponekad živa vatra, a vrlo često se zna naći na drugoj strani zakona i to zbog prebrze vožnje.

Tako je ovaj 21-godišnjak uhapšen početkom februara zato što je divljao za volanom zajedno sa svojim prijateljima te mu policija nije progledala kroz prste.

Kao što je poznato Ibrahimović i Khabib su veliki prijatelji, a nedavno je dagestanski borac boravio u Milanu gdje je pratio jedan meč Rossonera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi