Zlatanova sujevjerja: Ibra prije utakmice Heleni ne dopušta ono na šta bi svi muškarci rekli "da"

Ima ih četiri

Zlatanova sujevjerja: Ibra prije utakmice Heleni ne dopušta ono na šta bi svi muškarci rekli "da"

Admin Čaušević

Većina fudbalera imaju neke rituale koje obave prije svake utakmice. Neku vrstu sujevjerja koje strogo prate uz nadu da će na utakmici sve proći kako je zamišljeno.

Karijera Zlatana Ibrahimovića je prepuna raznih anegodota, dovoljno i govori da je do sada objavio dvije autobiografske knjige.

Šveđanin bh. korijena će u oktobru napuniti 41 godinu i dojam je da nikad nije bio bliže odlasku u penziju pogotovo nakon teške povrede koljena.

Ibra je s Milanom osvojio Scudetto te ako odluči da se penzioniše definitivno će to uraditi sa stilom jer je donio titulu na San Siro poslije 11 godina čekanja.

Tokom karijere sada već legendarni napadač je promijenio dresove niza evropskih velikana. Između ostalih nastupao je iz Manchester United.

Oglasi

Upravo dok je nosio dres Crvenih đavola govorio je o svojim sujevjerjima. Zlatan ih ima ukupno četiri i redovno ih se pridržava.

Prvo je da nema seksa prije utakmica. Kako je sam priznao kada bi god spavao sa partnericom Helenom uoči utakmica na terenu bio neuspješan pa već dugo godina ne vodi ljubav prije izlaska na teren.

Na donjem dijelu leđa ima budističku tetovažu. Svaki od Buda S predstavlja element – vjetar, vodu, vatru, kreativnu percepciju i prostor. Kada su raspoređeni na ovaj način, vjeruje se da odbijaju bolesti i povreda.

Zlatan nikada ne reže svoj ''konjski repić". Mišljenja je da se ne treba šišati jer mu njegovi sjajni pramenovi kose daju snagu na terenu.

Ibrahimović i mora uvijek imati pun frižider jer kako je ispirčao kada je odrastao on i njegova porodica su bili toliko siromašni da je frižider uglavnom bio prazan. Sada nema problema sa siromaštvom, ali se stalno pobrine da je frižider pun kad ga god otvori.

Helena Seger Bio Zlatan Ibrahimovic Wife - MySportDab

Iako je Helena starija od Ibre deset godina to sjajnom napadaču nikad nije smetalo. Zajedno su već dvije decenije i imaju dva sina, Maximiliana (16) i Vincenta (14).

Najnovije vijesti