Ibrahimović na Ibizi sreo svog idola, pa objavio fotografiju: "Samo zamisli..."

Uživa na odmoru

Ibrahimović na Ibizi sreo svog idola, pa objavio fotografiju: "Samo zamisli..."

E. Čaušević

Iskusni švedski napadač Zlatan Ibrahimović još uvijek uživa u ljetnom odmoru.

Ibrahimović se povrijedio pred sami kraj sezone na utakmici između Juventusa i Milana zbog čega nije bio u mogućnosti da nastupi za Švedsku na Evropskom prvenstvu.

Iskusni 39-godišnji napadač produžio je s Milanom ugovor i za narednu sezonu, ali će vjerovatno propustiti početak sezone zbog povrede.

On se još uvijek oporavlja od povrede, ali to ga nije spriječilo da uživa u svom odmoru, te napuni baterije pred nove izazove.

Ibrahimović se nalazi na Ibizi sa svojom porodicom, a prije nekoliko dana sreo se i s Miralemom Pjanićem.

Međutim, sinoć je Ibra na Ibizi sreo svog idola Ronalda i morao je objaviti fotografiju na društvenim mrežama.

Oglasi

"Samo zamisli Ronaldo...", napisao je Ibrahimović aludirajući na to šta bi bilo da je ovaj dvojac uspio zaigrati u istom klubu.

"Najbolji protivnik u mojoj karijeri? Igrao sam protiv mnogih igrača, tako da ne znam koga izabrati. Ali, rekao bih Ronaldo, El Fenomeno. Zašto? Zato jer je bio moj idol i zato što je kompletan kao nogometaš. Nikada, po mom mišljenju, neće biti boljeg nogometaša od njega", rekao je Ibrahimović jednom prilikom.

Također, na društvenim mrežama i danas je hit video koji je nastao prije skoro 15 godina kada je Ibrahimović prvi put igrao protiv Ronalda.

Bilo je to na meču između Intera i Milana, a Ibrahimović je kao malo dijete gledao Ronalda i uživao. Brazilcu u jednom trenutku nije bilo jasno zašto ga Ibra tako posmatra, te se okrenuo i gledao da ne gleda nekoga iza njega.

Top Komentari

Taceoni
Pa ovo ste vec prije 10 dana objavili pa opet sigurno nema sportskih vijesti dovoljno Eeee moji novinariiiiiii??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi