9

Komentari (9)

Zulfikar
Jeste najvaznija stvar ali arogantnim nevjernicima koji sebe smatraju Bogom. Takvi obicno imaju mracan kraj bez obzira koliko materijalno bili jaki. Mnogi su primjeri takvih u Starom i Novom Zavjetu, u Kur’anu a i u nasoj svakodnevnici.
meepo
@Zulfikar druže ti si pogrijesio sport ali i portal. Molim nekog da ovog momka uputi do web sajta rijaseta ili kakve braće.
Penderinos
Da mi te je upitati za novac kad ostariš i bolest te savlada, kad ne mogneš maketi iz kolica, kad ne budeš u stanju čak ni jesti bez tudje pomoći bit ce kasno za kajanje. Ne valja biti tolika asija i dičiti se bogatstvom i blagostanja m, kad ti bog oduzme zdravlje i najmilije tek tad skontaš sta je najvažnije u životu. Ništa VI fudbaleri niste naučili iz slučaja Fernanda Ricksena, kojem je po okončanju karijere dijagnosticirana smrtonosna ALS. Umro je u 43 godini života. Taman kada čovjek pomisli sada imam vise vremena za porodicu i uživanje u životu Bog ti pošalje bolest i nema dalje. Nikad nisam bio ljubitelj Zlatana upravo zbog njegovog bahatog stava, nadam se da ce se i on jednom dohvati pameti
Salihović23
Prije svega profi sportisti su najhumaniji milioneri kojr imamo na planeti; a onda il je Pique ovo u sali govorio/piso il nije shvatio šalu. Ibrahimović je sigurno humana osoba. A to sto ti ne shvataš da on ne igra fudbal i dalje zbog novca, već zato što mu je to stil života i strast, onda mi te je zao druže.
user1584895618
Buraz ti nisi ok sa glavom,sta ti se to desilo u zivotu,kad si u stanju da nekome zelis da dobije neku bolest i slicno?
Vuk13
Ja isto nisam ljubitelj zlatana,ali je u poprilicno u pravu,jer sve to sto si naveo sta kada se desi beskucniku koji nema ni za hranu a tek da plati nekog da se brine o njemu,imati bogatstvo i ostati na zemlji cvrsto je najvaznije... naravno da je zdravlje bitnije ali bolest ne bira...i bogat i siromah moze isto fasovat bolest
vence
Ja brate, da je strast..vratio bi se u Malme i igrao za jedan euro kao pojedini fudbaleri koji vole loptu i zele pomoci..a ne kao on..ija bih izljubavi za 8 mil igrao za milan
meepo
@Penderinos i takvi kao ti ko ste vi da sudite nekome ? Svako ima pravo da bira kako i šta. Svako ima izbor koje ce zivotne odluke donijeti , a meni su najgori ovi tzv vjernici i moralisti koji drugome nesto spocitavaju a nisu u stanju da prvo krenu od sebe.
Zulfikar
Niko nikome druze be sudi, svako ima svoj izbor da li da vjeruje ili ne. Zlatan otvoreno za sebe kaze da je Bog..... Toliko je human da nije mogao izdvojiti 10 minuta da de u Parizu nadje sa djecakom kojem je ostalo par mjeseci zivota, ali nije mu zamjeriti morao je da se druzi sa Noletom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.