Edin Džeko saznao svoju ocjenu na novoj FIFA 19

Da li ste zadovoljni?

Edin Džeko saznao svoju ocjenu na novoj FIFA 19

E. Čaušević

Ljubitelji igrica iz cijelog svijeta s velikim nestrpljenjem očekuju 22. septembar kada će u prodaju biti puštena nova FIFA 19.

FIFA igrica je jedna od najpopularnijih na svijetu, ali EA Sports je najavio da će FIFA 19 biti daleko ispred svih. Konačno su dobili licence za gotovo sve najjače lige svijeta uključujći i Ligu prvaka.

EA Sports je lagano počeo predstavljati ocjene za igrače koji će se naći na ovoj legendarnoj igrici, a na red su došli fudbaleri Rome. Igrači Vučice su saznali svoje ocjene na novoj igrici, te su se slikali s "karticama".

Za EA Sports je pozirao i bh. napadač Edin Džeko koji prednjači u ekipi Rome s ocjenom 85. Naš kapiten sigurno može biti zadovoljan ovom ocjenom.

Image result for edin dzeko fifa 19

Top Komentari

lega
ma sve uredu ali tako sporog su ga napravili da ga svaki igrac moze dva puta stic previse spor
25 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti