Zvezdin trener u transu: Samo bih pozdravio Halida Bešlića

Euforija nakon velikog uspjeha

Zvezdin trener u transu: Samo bih pozdravio Halida Bešlića

Crvena zvezda je pobjedom nad Koelnom rezultatom 1:0 osigurala plasman u 1/16 finala Evropske lige i proljeće u Evropi.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, svi u taboru beogradskog kluba bili su i više nego euforični što bi se posebno moglo reći za pomoćnog trenera Crvene zvezde Milana Kosanovića.

Kosanović je u kameru zvaničnog kanala Crvene zvezde na YouTubeu poslao simpatičnu poruku legendarnom bh. pjevaču Halidu Bešliću, čijih se stihova prisjetio tokom slavlja.

"Gary Lieneker reče da je fudbal igra u kojoj uvijek pobijede Nijemci, ali ovoga puta je opet promašio. I samo bih pozdravio Halida Bešlića, koji kaže: Jesen u meni je, mada kažu svi da sad je proljeće", rekao je dobro raspoloženi Kosanović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi