Zvijezda Cityja usred vlastitog vjenčanja poslala poruku zbog svega što je uradila njegova supruga

Ležalo mu je to na duši

Zvijezda Cityja usred vlastitog vjenčanja poslala poruku zbog svega što je uradila njegova supruga

Edmir Škorić

Na dan svog vjenčanja Ukrajinac Oleksandr Zinčenko poslao je poruku navijačima i Pepu Guardioli, kako bi im uputio izvinjenje za neke ranije postupke njegove tada djevojke, a sada već supruge Vlade Sedan.

Nakon što je Zinčenkov Manchester City ispao u četvrtfinalu Lige prvaka od Lyona, Vlada je odlučila da javno prozove Pepa Guardiolu i da ga okrivi za neupsjeh Građana.

"Možda nemam pravo ovo da kažem, a možda će mi Zinchenko prigovarati i reći da ovo izbrišem. Ipak, moram da kažem to sada i da se suzdržim od psovki. Ispadanje iz Lige prvaka je samo Guardiolina krivica. Kriminalno je postavio taktiku i on je jedini krivac. Nemam riječi za način na koji su ispali, pa pogledajte samo kakve igrače je ostavio na klupi (uključujući i njenog zaručnika). Ne razumijem nikako šta je htio da postige takvom taktikom", napisala je Vlada, novopečena Zinčenkova supruga i ukrajinska sportska novinarla.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDmCGIlJWEF/[/instagram]

Sada je, na dan svog vjenčanja, Zinčenko poslao poruku putem Instagrama. Kopkalo ga je sve to, želio je da skine pritisak sa sebe.

"Iako je moja supruga novinarka, ona je također i velika navijačica. Tokom sezone putovala je s nama na sve gostujuće i domaće utakmice jer je zaista veliki navijač Cityja. U videu možete vidjeti njezine emocije odmah nakon utakmice, a ona je dala mišljenje kao i svi navijači jer je željela da budemo bolji. Sada potpuno razumijemo da to ne bi smjela objavljivati na društvenim mrežama jer je moja žena. Ali nije pokušavala iznijeti novinarsko mišljenje o menadžeru, jednostavno je reagovala jer je bila kao navijač razočarana. Pišem vam sa svog vjenčanja i umjesto da uživam u tom divnom trenutku, moram da to učinim jer ne mogu samo tako preći preko toga. Nadam se da me razumijete", napisao je mladi bek Cityja.

Inače, Zinčenko je Vladu zaprosio jednom prilikom prošle godine na stadionu u Kijevu tokom utakmice ukrajinske reprezentacije, a sve je počelo još ranije kada je mladi Ukrajinac "napadao" novinarku poslije svake utakmice i jednostavno ju je natjerao da se zaljubi u njega

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDj4uXspbdy/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B6vDX0jJR_J/[/instagram]

Oglasi