Zvijezdi Borussije prijeti zatvor: Gabonac želio ubiti ženu?

Aubameyang u centru skandala

Zvijezdi Borussije prijeti zatvor: Gabonac želio ubiti ženu?

Zvijezda Borussije iz Dortmunda Pirerre-Emerich Aubameyang se iznenada našao u centru skandala.

Naime, u martu 2014. godine je Gabonac navodno pokušao pregaziti ženu vozeći svoj luksuzni Lamborghini. Žena tvrdi da je to bila njegova stvarna namjera, dok s druge strane stižu priče da ga je ona,  zapravo, proganjala te da je Aubameyang pokušao pobjeći.

"Da nisam skočila u stranu, on bi me udario svojim zlatnim Lamborghinijem", rekla je 'žrtva', koja je po riječima Aubameyanga i njegovih odvjetnika potpuni negativac u cijeloj ovoj sagi.

Stižu priče i da je dotična nekoliko sedmica prije incidenta radila za Gabonca, koji joj je je odbio platiti posao, iako se ne zna o čemu se zapravo radi.

Bilo kako bilo, protiv Aubameyanga je podignuta sudska istraga, a prijeti mu čak i pet godina zatvorske kazne!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.