Misimović nasmijao fanove na Instagramu: Pogriješio koju godišnjicu slavi sa suprugom

Priznao grešku

Misimović nasmijao fanove na Instagramu: Pogriješio koju godišnjicu slavi sa suprugom

E. Čaušević

Zvjezdan Misimović i njegova supruga Stefanija trenutno uživaju na odmoru u Hrvatskoj.

Misimović je svoju karijeru završio početkom 2017. godine, a onda se odlučio posvetiti svojoj porodici, te najviše vremena provodi upravo s njima.

Legendarni reprezentativac naše zemlje već neko vrijeme obnaša jednu od funkcija u NSBiH zbog čega je često gost u BiH.

Nakon minulih obaveza odlučio je da je vrijeme za odmor, te se sa svojom suprugom Stefanijom nalazi u Hrvatskoj, tačnije Poreču.

Misimović se danas nekoliko puta odlasio na Instagramu i pokazao je da slavi godišnjicu sa svojom suprugom Stefanijom, ali je sve nasmijao kada je na kraju otkrio kakvu grešku je napravio.

On je prvo objavio fotografiju sa Stefanijom i napisao je da slave svoju 18. godišnjicu, ali oglasio se ubrzo nakon toga i priznao da je pogriješio što je nasmijalo njegove fanove.

Oglasi

Opis nije dostupan.

Naime, Misimović je objavio svoju fotografiju i napisao da mu je žao jer slave 17. godišnjicu, a ne 18 kako je prvobitno objavio.

Opis nije dostupan.

Zajedno još od srednje škole

Zajedno su još od srednje škole i od tada žive u svojevrsnoj ljubavnoj bajci koja očigledno postoji i mimo slatkih priča za djecu i ljubavnih sapunica sa happy endom. Svoju intimnu Zvjezdan i Stefanija čuvaju u četiri zida, a povremeno, na insistiranje medija, bivši bh. fudbaler s vremena na vrijeme kaže neku rečenicu o tome.

"Stefaniju sam upoznao još u srednjoj školi i ona je moja prva i jedina ljubav", kazao je jedne prilike Misimović.

Za Stefaniju je karakteristično to što nikada nije željela da bude poznata i da se kao supruga Zvjezdana Misimovića eksponira u javnosti. Nije veliki ljubitelj mode, ne provodi dane u šopingu, luskuznim restoranima i ateljeima prestižnih kreatora.

Inače su sretni roditelji tri dječaka – Luke, Nike i Noela.

Top Komentari

Husrefbeg22
mozda i nije pogrijesio godisnjicu, mozda je to tacno za neku drugu zenu. Jer pravi muskarci imaju jednu zenu plus jednu rezervnu
1 8
admirmo
Džaba što si ti da njom papak od srednje škole kad ti je Vico taslači od fakulteta, mamu ti prodanu
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi