Misimović otkrio tajnu svog ne baš zategnutog stomaka

Našalio se na Instagramu

Misimović otkrio tajnu svog ne baš zategnutog stomaka

Eldar Ganibegović

Zvjezdan Misimović je kroz fudbalsku karijeru bio poznat po tome što je često imao koji kilogram viška. 

Naročito se popularni Miske opustio nakon završetka karijere, što je i vidljivo na njemu.

Tajnu svog ugodno popunjenog stomačića Misimović je otkrio na Instagram storyju i to na vrlo šaljiv način:

"Ljudi koji uživaju u životu ne mogu imati ravan stomak."

Opis nije dostupan.

Podsjetimo, 39-godišnji Misimović je još u januaru 2017. godine okačio kopačke o klin, a trenutno je savjetnik u reprezentaciji Bosne i Hercegovine za koju je kao igrao odigrao 84 utakmice i postigao 25 golova.

Od reprezentacije se oprostio nešto kasnije, i to zajedno s Emirom Spahićem i Vedadom Ibiševićem u onoj prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore (0:0) u Zenici u maju 2018. godine, kada je organizovan oproštaj za tri legende naše selekcije.

Fudbalsku karijeru je počeo u Bayernu, igrao je za Bochum, Nuremberg, Wolfsburg, Galatasaray, moskovski Dinamo, Guizhou Renhe, te Beijing Renhe u kojem je i završio karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi