Zvjezdan i Stefanija Misimović imali žestok obračun u restoranu: Letjele su krigle, pesnice...
Bračni par Misimović bio je izložen verbalnim napadima nakon čega su odlučili reagovati i došlo je do obračuna (Foto: Instagram)

Trojica muškaraca ih provocirali

Zvjezdan i Stefanija Misimović imali žestok obračun u restoranu: Letjele su krigle, pesnice...

Midhat Šljivak

Direktor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović (40) i njegova supruga Stefanija, našli su se pred sudom u Minhenu zbog žestokog obračuna kojeg su imali ranije ove godine u jednom italijanskom restoranu.

Zvjezdan i Stefanija Misimović našli su se pred sudom i suočili su se sa optužbama za nanošenje teških tjelesnih povreda tokom obračuna koje su imali s drugim gostima u jednom italijanskom restoranu.

Bračni par Misimović u februaru ove godine je bio na večeri kada je došlo do obračuna s drugim gostima. Napadnut je Zvjezdan, a zatim se u sve uključila Stefanija. Detalje donosi njen advokat.

"Bila je to tipična barska tuča. Gospodina Misimovića su provocirala trojica ljudi. U sve se uključila njegova supruga i zaista žali zbog toga".

Stefanija je jednog od provokatora pogodila kriglom. Došlo je potom do fizičkog obračuna i pali su žestoki udarci.

Oglasi

Zvjezdan i Stefanija su potom otišli u toalet gdje su prema riječima menadžera restorana ponovo nasrnuli na čovjeka kojeg su žestoko prebili.

"Čovjek je sjedio na toaletu spuštenih pantalona, a njih dvoje su ga napali. Nastavilo se potom i kod pisoara i padali su teški udarci. Čovjek je kasnije imao vidljive povrede na licu", govori menadžer.

Sam Misimović je imao povrede. Dislocirao je rame zbog čega je morao otići na operaciju.

Ratne sjekire između zaraćenih strana su na kraju ipak zakopane. Iako su se Zvjezdan i Stefanija našli na sudu, čovjek kojeg su pretukli im je oprostio i čak je došlo do pozdrava.

"Nije bilo tako strašno", poručila je žrtva nakon pozdrava s Misimovićem i suprugom.

Zvjezdan Misimović s porodicom živi u Minhenu, a trenutno obnaša dužnost direktora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

Medo-Brundo
Pala lova da se zataska!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi