Zbog njega žene padaju na koljena: Div iz Metkovića nećak je slavnog fudbalera i zaludio je Hrvatsku

Zvonimir Srna je momak o kojem se priča

Zbog njega žene padaju na koljena: Div iz Metkovića nećak je slavnog fudbalera i zaludio je Hrvatsku

Midhat Šljivak

Hrvatska rukometna reprezentacija dobila je novog miljenika. 'Div iz Metkovića' Zvonimir Srna postao je istinska zvijezda i definitivno će se u budućnosti dosta toga čuti o njemu.

Zvonimir Srna postao je prava zvijezda rukometne reprezentacije Hrvatske. Ovaj 25-godišnjak igra sjajno na Evropskom prvenstvu i miljenik je navijača.

Srna dolazi iz poznate sportske porodice. On je nećak legendarnog kapitena fudbalske selekcije Hrvatske Darija Srne. Njegov otac Renato je Darijev stariji brat iz očevog prvog braka.

Renato je kao i Darijo bio fudbaler. Branio je mrežu NK Neretva, majka Ivana je bila rukometašica, kao i Antonela.

Zvonimir je krenuo očevim stopama. Do 2009. godine se bavio fudbalom, a zatim je odlučio da se prebaci na rukomet i trenutno je 202 centimetra visoki div član RK Zagreb.

Oglasi

"Ja sam zbog rukometa prekinuo studij ekonomije u Dubrovniku. Tamo sam igrao, studirao i radio sezonski kao konobar. Sve skupa nije išlo", rekao je Zvonimir Srna u razgovoru za Gloriju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cln4BJyMipH/[/instagram]

On je u Zagrebu od 2020. godine. Igra zaista dobro, ali tek će nakon ovog Eura da se o njemu priča u evropskim okvirima.

Zvonimir Srna postao miljenik žena

Stasiti Zvonimir zapao je za oko mnogim ženama. Hrvatice ga smatraju jednim od najatraktivnijih rukometaša, ali i hrvatskih sportista.

Ipak, on ne voli previše razgovarati na temu privatnog života. Međutim, mediji u susjedstvu otkrivaju kako mu je srce osvojila izvjesna Dora Galić.

Zvonimir Srna i Dora Galić

Ne želi 25-godišnjak previše na društvenim mrežama otkrivati o ženi koju voli. Fotografije na Instagramu uglavnom su posvećene sportu.

Dori sigurno neće biti svejedno kada zna da su mnoge cure bacile oko na Zvonimira, no to joj u jednu ruku može i laskati.

Oglasi