Atmosfera u Čitluku za pamćenje: "Godinama smo radili i maštali o ovakvim prizorima"

Tražila se karta više

Atmosfera u Čitluku za pamćenje: "Godinama smo radili i maštali o ovakvim prizorima"

S. Mlaćo

U drugoj utakmici finale serije za prvaka naše zemlje u futsalu sinoć su snage u Čitluku odmjerili futsaleri Brotnja i aktuelnog prvaka Mostar SG Staklorada.

Mostarci su zasluženo slavili 6:1, te sada u finalnoj seriji vode 2:0 i na pragu su odbrane titule prvaka.

Sam susret nekako je ostao u sjeni, s obzirom da se mnogo više priča o spektalularnoj atmosferi koji su priredili domaći navijači.

U dvorani u Čitluku tražilo se mjesto više, a kada je susret počeo viđena je i prelijepa koreografija koja je dodatno uljepšala samu atmosferu.

"Hvala ljudi za podršku, hvala za emociju.

Godinama smo radili i maštali o ovakvim prizorima u našoj dvorani i san se ostvario.

Večerašnje slike ostat će zabilježene u knjigama povijesti sporta u Brotnju i to je ono što nas najviše raduje.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Što se tiče same utakmice, nema se što puno reći. Dali smo sve od sebe, al jednostavno nije išlo. Za protivnika imamo jednu vrhunsku ekipu, kojoj se samo može čestitati i priznati da su i u drugoj utakmici finala bili bolji protivnik.

Posebna zahvala ide skupini momaka kojoj ovih dana nije bilo ništa teško napraviti za klub. Sami će se prepoznati - VI STE BROTNJO!", istakli su iz MNK Brotnjo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi