HFC Zrinjski: Bez obzira na sastav u kojem istrčimo sačuvat ćemo obraz kluba i grada!
HFC Zrinjski nedavno je slavio u nacionalnom Kupu no pitanje je u kakvom će se sastavu suprotstaviti Brotnju.

Pobjednik Kupa Bosne i Hercegovine u velikim problemima pred polufinale

HFC Zrinjski: Bez obzira na sastav u kojem istrčimo sačuvat ćemo obraz kluba i grada!

HFC Zrinjski sutra će u svojoj dvorani otvoriti polufinalnu seriju doigravanja Futsal Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj će Plemići dočekati čitlučko Brotnjo.

Iako je klub tek prije par tjedana došao do najvećeg povijesnog uspjeha osvojivši Kup Bosne i Hercegovine u kojem su u dvije utakmice bili bolji od Kaskade, u mostarskom klubu situacija je iznimno loša.

Većina prvotimaca je nedavno odbila nastaviti s treniranjem zbog nekoliko neisplaćenih plaća i vrlo je moguće da će Zrinjski sutra nastupiti bez najjačih aduta u prvoj polufinalnoj utakmici protiv Brotnja.

"Prvu utakmicu polufinala prvenstva BiH igramo srijedu s Brotnjom u našoj dvorani. Bez obzira u kojem sastavu budemo nastupili dat ćemo sve od sebe kako bi sačuvali obraz našeg kluba i grada kojeg predstavljamo". - istakli su na službenoj stranici HFC Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Utakmica između Zrinjskog i Brotnja igra se sutra u 19h u dvorani na Bijelom Brijegu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi