Bajgorić nakon mostarskog derbija: Pobijedio je sport

Mostar SG bolji od Zrinjskog

Bajgorić nakon mostarskog derbija: Pobijedio je sport

E. Čaušević

Mostar SG Staklorad i Zrinjski ponudili su kvalitetan futsal u dvorani Midhad Hujdur – Hujka, a više uspjeha ovog puta imao je domaći tim, koji je tako ponovo izbio na čelo tabele u Premijer ligi.

Bilo je 3:2 u utakmici koja je igrana u odličnom ambijentu i u kojoj je domaća publika na kraju aplauzom nagradila i gostujući tim.

"Lijep osjećaj je ponovo biti lider na tabeli, kao i znati da si i dalje najbolji tim u svom gradu. Utakmica je bila korektna. Navijači su bili odlični, a mi smo na parketu potvrdili da smo i dalje kvalitetniji od gradskog rivala. Povratak kapitena Marija Aladžića bio je veliko ohrabrenje za igrače, a pravi potez bila je i utakmica najmlađih članova našeg kluba i Zrinjskog. Sinoć je pobijedio sport u Mostaru. Uvijek ćemo se poštovati i ostati pravi sportisti", izjavio je Amel Bajgorić nakon utakmice.

Sa osvojenih 16 bodova, Mostar SG Staklorad nakon sedmog kola nalazi se na prvom mjestu na tabeli sa jednim bodom više od Zrinjskog i Centra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi