Jelić nije proslavljao pogotke: Važna pobjeda za nas, pratila nas je i sreća

Četiri godine nosio dres MNK Centar

Jelić nije proslavljao pogotke: Važna pobjeda za nas, pratila nas je i sreća

S. Mlaćo

Bilal Jelić je na trećoj utakmici u dresu Mostar SG Staklorada postigao tri pogotka. Večeras je u Mostaru poražen Centar, klub za koji je do nedavno nastupao, i to rezultatom 8:5. Jelić večerašnje golove nije proslavljao.

"Pobijedili smo klub čiji sam dio bio četiri godine. U početku je bio malo čudan osjećaj, ali uvijek u svakoj prilici nastojim biti profesionalac i tako se ponašati. Svaki derbi je težak. Večeras smo ušli ozbiljno u utakmicu, imali smo dobro otvaranje, a te prve golove postigao sam upravo ja. Sreća me je pratila. Važna pobjeda za nas", rekao je Jelić nakon utakmice.

Nakon pobjede nad Centrom, Jelić će se staviti na raspolaganje selektor bh. reprezentacije, a nakon toga slijedi gostovanje u Čitluku kod Brotnja.

"Imamo reprezentativne utakmice u Poreču, koje će, nadam se dobro proći. Nakon toga se vraćam klupskim obavezama i utakmici protiv Brotnja. Čeka nas teška utakmica i puna dvorana, dodao je Jelić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi