Bajgorić nakon rapsodije u Sarajevu: Svi u klubu rade dobar posao

Sigurna pobjeda Mostaraca

Bajgorić nakon rapsodije u Sarajevu: Svi u klubu rade dobar posao

S. Mlaćo

Pobjedom nad Centrom na gostujućem terenu Mostar SG Staklorad učvrtio se na liderskoj poziciji na tabeli Premijer futsal lige BiH.

 Ubjedljivih 9:2 obradovali su navijače Mostaraca , a posebno članove Uprave i stručni štab, čiji vrijedan rad tokom zimske pauze sada dolazi na naplatu.

"Naši učestali napadi na početku nisu donijeli golove. Nekim čudom Centar se odbranio, te je iskoristio prilike u dva navrata i iz brzih kontra napada poentirao. To nije negativno utjecalo na naše igrače. Oni su na vrijeme smanjili zaostatak, pa izjednačili i do pauze došli u vodstvo. U nastavak smo krenuli još jače i agresivnije, te smo do kraja uspjeli postići čak šest pogodaka. Priliku su iskoristili i igrači koji imaju manju minutažu. Potvrdili su da se na njih može ozbiljno računati i na najtežim utakmicama. Zadovoljni smo na kraju. Svi u klubu rade dobar posao", izjavio je nakon utakmice Amel Bajgorić.

Već za dva dana na programu je kup utakmica protiv Salinesa.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Nemamo vremena za opuštanje. Već se uveliko pripremamo za Salines. U Kupu želimo trofej. U srijedu imamo imperativ pobjede", kazao je Bajgorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi