Bajgorić: Napast ćemo Centar i u Sarajevu

Predsjednik MNK Mostar SG

Bajgorić: Napast ćemo Centar i u Sarajevu

Mostar SG Staklorad ostvario je pobjedu rezultatom 4:3 nad Centrom u prvom susretu finala Kupa BiH u futsalu.

Iako oslabljeni neigranjem kapitena Marija Aladžića, Mostarci su nošeni velikom podrškom s tribina, pokazali više od gostiju od Sarajeva.

"Pobjeda je zaslužena. Zadovoljni smo, iako je trijumf mogao biti i ubjedljiviji. Žalimo za prilikama koje smo propustili, ali i ovako je na kraju dobro. Šteta što nije nastupio kapiten Aladžić koji je veoma važan za naš tim. Hvala navijačima koji su bili velika podrška", rekao je predsjednik Amel Bajgorić.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Odluka o pobjedniku past će na revanšu u Sarajevu.

"Putujemo u Sarajevo s velikim optimizmom. Smatramo da smo kvalitetniji, uostalom to smo potvrdili i na nedavnom gostovanju Centru u Premijer ligi. Respektujemo protivnika, vjerujući u još jednu pobjedu. Nećemo gore ići da branimo stečenu prednost, već ćemo napasti od početka. Nadamo se da će se dotad oporaviti i Aladžić", dodao je Bajgorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi