Bajgorić: Nismo imali sreće

Željo porazio Mostar SG

Bajgorić: Nismo imali sreće

E. Čaušević

Mostar SG Staklorad u 15. kolu Premijer lige BiH u futsalu doživio je prvi poraz u sezoni i to protiv sarajevskog Željezničara sa 4:2.

Tek u 15. kolu Premijer lige BiH u futsalu, Mostar SG Staklorad doživio je prvi poraz. Lider na tabeli i aktualni prvak BiH na domaćem terenu uz veliki broj propuštenih prilika poražen je od Željezničara.

"Čestitke Željezničaru na ostvarenom trijumfu. Nismo ovog puta imali sreće. Propustili smo veliki broj prilika, pogađali smo više puta okvir gola, a njihov golman branio je nevjerovatno. Kad se pogleda snimak utakmice jasno je da bismo da se danas igra protiv istog protivnika, vjerovatno bez problema pobijedili, ali futsal je takav. I pred početak proljetne polusezone govorio sam da će biti teško igrati protiv klubova koji se bore za opstanak, jer je svima njima pa tako i Željezničaru svaki bod od velike važnosti. Futsal je sport u kojem niko, ma koliko bio kvalitetan, ne može garantovati da će pobijediti", rekao je predsjednik Mostar SG Staklorada Amel Bajgorić.

"Osim rezultata, evidentan je i mali pad u našoj igri, ali to sigurno nije nešto dugoročno. Potrudit ćemo se da to već od srijedebude zaboravljena stvar. Pred nama je polufinale Kupa i meč protiv Bosne Kompred. Nadamo se pobjedi i plasmanu u finale. Svaki drugi ishod bio bi razočaravajući", dodao je Bajgorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti