Bajgorić: Respekt za Kaskadu ali nas zanima samo pobjeda
Mostar SG na svom će terenu dočekati Kaskadu

Pred utakmicu 8.kola futsal Premijer lige

Bajgorić: Respekt za Kaskadu ali nas zanima samo pobjeda

Pobjedom nad HFC Zrinjskim Mostar SG Staklorad se u prošlom kolu probio na vrh ljestvice futsal Premijer lige. U osmom kolu Mostarci dočekuju Kaskadu i jedini cilj je pobjeda što ne skriva ni predsjednik kluba Amel Bajgorić.

Iako imaju ulogu favorita, u Mostaru su oprezni pred duel sa starim rivalom. Predsjednik ističe da je riječ o neugodnom protivniku, koji svakoga može namučiti.

"Od početka ćemo krenuti otvoreno, bez ikakvih kalkulacija. Cilj je jedan – želimo pobijediti i ostati na čelu tabele. Respektiramo Kaskadu, radi se o vrlo dobrom timu, ali ipak smatramo da smo u ovom trenutku kvalitetniji. Nadam se i podršci navijača kao u prošlom kolu" -  rekao je Bajgorić.

Borba za naslov ovog puta će, čini se, biti veoma zanimljiva.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Mislim da će to biti najzanimljivija borba dosad. Liga je svake godine sve kvalitetnija i nama koji branimo naslov posao je otežan. Ipak, uvjeren sam da smo i danas najbolji i da ćemo kraj dočekati na prvom mjestu" -  optimističan je Bajgorić pred sutrašnji meč koji će se odigrati u dvorani SC "Midhat Hujdur Hujka" u Sjevernom logoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti