Brotnjo želi pobjedu protiv Tanga

Susret se igra u nedjelju u Čitluku

Brotnjo želi pobjedu protiv Tanga

Samir Mlaćo

Jedan od derbija 15. kola Premijer futsal lige BiH igra se u Čitluku gdje će snage odmjeriti Brotnjo i Tango. Radi se u duelu četvrtoplasirane i petoplasirane ekipe, pa se očekuje kvalitetn meč sa dosta uzbuđenja.

"Prethodno kolo u Mostaru nismo bili na nivou, te smo tijekom tjedna radili na otklanjanju nekih grešaka koje se ne smiju ponoviti u nedjelju protiv Tanga. Nadam se da ćemo odigrati bolje i uz podršku navijača doći do tri boda. U međuvremenu je u klub stigao novi igrač, Zvonimir Ćavar i vjerujem da ćemo s njim dobiti kvalitetu više u nastavku natjecanja", istakao je trener MNK Brotnjo Matej Čilić.

I u redovima Tanga imaju svoju računicu.

"Idemo u goste ekipi koja je ispred nas na tabeli, ali mi ćemo učiniti sve da pobijedimo kako bismo mirnije ušli u nastavak takmičenja. Nažalost, imamo problema sa povredama i nekoliko igrača ćemo odmarati, kako bi bili spremni u narednim kolima kada dočekujemo Zrinjski i Salines. Što se tiče Brotnja, to je kvalitetna ekipa koja uvijek teži da bude u vrhu bh futsala. Znamo kome idemo, ali nećemo se predati i ova mlada ekipa će dati sve od sebe da dođe do bodova", kazao je trener Čampara.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Ovaj meč igra se u nedjelju sa početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi