Nermin Jusić iz Centra u Tango

Iskusni futsaler se vratio u Tango

Nermin Jusić iz Centra u Tango

Samir Mlaćo

KMF Tango angažovao je prvo veliko pojačanje za drugi dio sezone. Naime, u redove ovog kluba vratio se iskusni Nermin Jusić, koji je u proteklom periodu sa dosta uspjeha nosio dres MNK Centar Sarajevo. 

Jusić je ranije nosio dres Tanga, kada je ovaj klub nizao velike uspjehe u bh. futsalu, ali se odlučio ze prelazak u MNK Centar s kojim je također bio dosta uspješan. Ove polusezone se nije naigrao, jer je zaradio kaznu od šest utakmica poslije meča MNK Željezničar - MNK Centar s obzirom da je nastupio u tom meču, a nije bio u zvaničnom zapisniku.

Tango je prvi dio sezone završio na sedmom mjestu sa 15 osvojenih bodova.

Putem zvanične facebook stranice KMF Tango je poželio dobrodošlicu Jusiću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi