Dalibor Drlje, predsjednik HFC Zrinjski: Cilj je da HFC Zrinjski postane prepoznatljiv kolektiv

HFC Zrinjski u sezonu ulazi s novom upravom

Dalibor Drlje, predsjednik HFC Zrinjski: Cilj je da HFC Zrinjski postane prepoznatljiv kolektiv

I futsaleri HFC Zrinjski sutra će krenuti u novu sezonu. Klub će u nove izazove krenuti s novom upravom i ponešto izmjenjenim sastavom u odnosu na prošlu sezonu, a glavna ambicija mostarskog kluba u predstojećem periodu bit će ostanak u ligi.

Novoizabrani predsjednik kluba Dalibor Drlje najavio je sezonu koja sutra počinje utakmicom protiv novog kluba u ligi KMF Policajac.
"HFC Zrinjski sutra u 17: 00 sati u dvorani na Bijelom Brijegu igra prvu prvenstvenu utakmicu u novoj sezoni protiv KMF Policajac, novajlije u ligi. Moram istaknuti da je cilj kluba u ovoj sezoni opstanak u ligi, te organizacijsko stabiliziranje i dizanje iz godine u godinu. HFC Zrinjski od ove sezone je ponudio nešto novo na ovim prostorima. Napravljena je fuzija dvaju klubova. Akademija HFC Zrinjski koja broji preko 200 djece daje najtalentiranije u Hmnk Rudnik koji se natječe u Federalnoj ligi, a najbolji otamo nastupaju za Zrinjski. Sastavljena je i nova klupska uprava, u kojoj sam izabran za predsjednika i potrudit ću se dati sve od sebe da HFC Zrinjski u vremenu pred nama bude rastao i napredovao".

Drlje je naglasio kako će HFC Zrinjski u ovoj sezoni imati veliku pomoć i od 'starijeg brata' HŠK Zrinjski

"S pripremama smo krenuli polovicom rujna. Možda malo kasnije u odnosu na druge i u odnosu na trenutak u kojem smo trebali, ali uspjeli smo organizacijski posložiti stvari i dovesti ih na razinu dobre funkcionalnosti. Sačuvali smo kostur momčadi i doveli neke nove igrače. Prvi cilj je kako smo već naglasili ostanak u društvu najboljih, a drugi da organizacijski budemo prepoznatljiv kolektiv. Nažalost, financijsko stanje je teško, ali imamo veliku pomoć HŠK Zrinjski kojem se ovim putem zahvaljujemo. Pred nama je prva prepreka, ekipa KMF Policajac, a ono što mogu obećati u ime momala je da ćemo 'poginuti' na terenu, naravno u fer i sportskom ozračju i dati sve od sebe da dođemo do prvih bodova" - kazao je predsjednik HFC Zrinjski Dalibor Drlje.

Top Komentari

che_guevara1
Igraj do kraja !
3 0
Realist
Sretno Zrinjski
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi