Đuliman: Brotnjo je tim koji nam je pružio najveći otpor

Predstavnik MNK Mostar SG

Đuliman: Brotnjo je tim koji nam je pružio najveći otpor

Kolo prije kraja prvog dijela u Premijer ligi BiH u futsalu, Mostar SG Staklorad obezbijedio je jesenju titulu.

U kojoj mjeri su Mostarci od početka sezone bili dominantni u bh. prvenstvu govori podatak da su nakon deset kola stopostotni s 30 osvojenih bodova. Posljednji meč igran večeras, bio je ujedno i najteži od početka za Mostar SG, obzirom da je Brotnjo imalo vodstvo od 0:2, a kasnije i od 1:4.

"Brotnjo je tim koji nas je najviše namučio i pružio najveći otpor našem timu od početka sezone. Igrali su odlično, imali su periode u kojima su bili bolji i na kraju im se mora čestitati, kako na igri, tako i na pristupu i na fer ponašanju od početka do kraja meča", izjavio je nakon utakmice predstavnik Mostar SG Staklorada Alen Đuliman.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Pohvalio je i igrače svog kluba, koji se nisu predavali ni prilikom rezultatskog zaostatka od tri gola.

"Pokazali su još jednom karakter i potvrdili da smo najbolji tim u BiH. Zaslužili su pohvale. Pobjeda je vrijedna i iz razloga što smo njome najavili gradski derbi protiv Zrinjskog u narednom kolu. Velika stvar je deset pobjeda na deset utakmica i jesenji naslov kolo prije kraja, pored klubova kakvi su Centar i Zrinjski, a sve to plod je kvalitetnog rada svih u klubu. Želimo pobjedu i u dvorani na Bijelom brijegu, a nakon toga i kratkog zimskog predaha idemo dalje, po nove pobjede u narednoj godini i naravno po nove titule", najavio je Đuliman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi