Radin: Respektujemo Brotnjo, ali smo kvalitetniji tim

Igrač MNK Mostar SG

Radin: Respektujemo Brotnjo, ali smo kvalitetniji tim

Pretposljednju utakmicu u najuspješnijoj godini u klupskoj historiji, Mostar SG Staklorad odigrat će sutra (petak) u dvorani USRC Midhat Hujdur – Hujka, a protivnik ovog puta je tim Brotnja.

Nakon devet trijumfa u nizu i ugodne bodovne razlike u odnosu na pratioce, u timu iz Mostara vlada odlično raspoloženje, a cilj u hercegovačkom derbiju je novi trijumf. Pobjedi se nada i Kristijan Radin.

"Želja nam je ostvariti dvije pobjede na kraju uspješne godine i na kraju uspješne polusezone, a za ostvarenje cilja moramo biti oprezni i ostati čvrsto na zemlji. Respektujemo protivnika, ali smo
također svjesni da smo u ovom trenutku kvalitetniji tim od njih", rekao je Radin.

U redovima Brotnja izdvojio je dva imena.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"To su naši bivši saigrači Vedran Marić i Marin Šunjić. Imaju kvalitetan tim, nekoliko iskusnih igrača, a angažovali su i kvalitetna pojačanja pred početak sezone", upozorio je Radin.

U timu Mostara sutra zbog povrede neće biti golmana Stanislava Galića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi