Džeko i Spahić prate mini fudbalere, dobili su ovacije sa tribina

U dvorani "Mirza Delibašić"

Džeko i Spahić prate mini fudbalere, dobili su ovacije sa tribina

Edmir Škorić

U Sarajevu je danas počeo EMF Euro 2024, a Bosna i Hercegovina upravo igra meč protiv Albanije.

U dvorani "Mirza Delibašić" igraju se sve utakmice u mini nogometu.

Prvu utakmicu odigrale su Ukrajina i Engleska jutros u 11 sati. Na turniru su 24 selekcije, a bh. reprezentacija j u grupi sa Crnom Gorom, Slovenijom i Albanijom.

Na spisku bh. reprezentacije su proslavljeni fudbaleri Senijad Ibričić, kapiten reprezentacije, zatim Zajko Zeba, Samir Bekrić, Srđan Stanić, Edin Murga, Anel Dedić, Vedin Salčin, Adis Nurković i drugi...

Upravo je sportski direktor Sarajeva, Ibričić, bio strijelac na startu meča za naš tim, a interesantno da ovaj duel prate i kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko, te novi direktor reprezentacije Emir Spahić.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Upravo su dvij istinske legende bh. fudbala i izvele početni udarac, nakon čega su dobili mnogo ovacija sa tribina.

Već sutra će Džeko i Spahić biti u avionu za Englesku, budući da će naša selekcija u ponedjeljak odmjeriti snage sa domaćom selekcijom na stadionu u Newcastleu.

Top Komentari

SactownCali
Dok je ovih stvari na okupljanju reprezetacije nema naprijed... njih dvojica ce sledece okupljanje na dernek, pa pokusati uvuci mlade igrace u njihov krug... a za lose rezultate kriva je kisa, sudija, trava, vijetar, umor itd itd
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi