Pogodio golmana u glavu i nokautirao ga, a on pao i srušio gol

Silovit udarac iz penala

Pogodio golmana u glavu i nokautirao ga, a on pao i srušio gol

E. Čaušević
Teme:

S futsal terena često nam stižu majstorija u kojima uživamo, ali bude i pomalo nevjerovatnih situacija.

Na društvenim mrežama hit je postao video s meča futsal reprezentacija Brazila i Argentine koje su prije dva mjeseca igrala na Copa Americi.

Argentinci su osvojili Copa Americu pobjedom protiv Paragvaja u finalu, a najteži meč za njih bilo je polufinale i okršaj protiv Brazila.

Nakon regularnog dijela utakmice i produžetaka rezultat je bio 3:3, a putnika u finale dobili smo nakon penala.

Argentinci su imali na kraju više sreće i slavili su u penal seriji, a jedan od penala dva mjeseca kasnije postao je hit na društvenim mrežama.

Naime, jedan od futsalera Argentine je silovito izveo penal i u glavu pogodio golmana Brazila kojeg je nokautirao, a on je pao na mrežu i oborio gol što najbolje pokazuje kakav je to udarac bio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi