Haris Medunjanin nastupa na turniru Asim Ferhatović Hase

Proslavljeni bh. reprezentativac

Haris Medunjanin nastupa na turniru Asim Ferhatović Hase

A. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac i novi fudbaler FC Cincinnatija, Haris Medunjanin će pauzu između dvije sezone iskoristiti za igranje malog fudbala.

Medunjanin kojeg krasi odlična tehnika će zaigrati na tradicionalnom turniru Asim Ferhatović Hase i to za ekipu Olimpika.

Olimpik je aktuelni branitelj naslova i visoke ambicije će imati na 27. izdanju turnira posvećenog legendi bh. fudbala i FK Sarajevo.

Osim Medunjanina za Vukove s Otoke će nastupiti i Zajko Zeba koji je također poznato kao vrsni "hakler" i majstor za mali fudbal.

Turnir će se igrati u subotu i nedjelju, a Olimpik se nalazi u grupi B zajedno s ekipama Sarajeva, Goražda i Dinama iz Pančeva. Grupu A čine Željezničar, Slavija, Velež i Vratnik.

Osim Medunjanina i Zebe sastav Olimpika čine još sljedeći igrači: Fadi Egho, Adnan Avdić (golmani), Milan Muminović, Enis Sadiković, Kenan Handžić, Amel Handžić, Faris Handžić, Amar Beširević, Adnan Osmanović i Fadil Čizmić.

Top Komentari

United_HZ
Duško vraćaj nam Medu u repku, kao i Lulu i Vedatora
1 3
Div iz šehera
Ima li još koji Handžić
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi