Ozbiljni financijski problemi pogodili HFC Zrinjski

Igrači već danima ne treniraju

Ozbiljni financijski problemi pogodili HFC Zrinjski

HFC Zrinjski nalazi se u ozbiljnim problemima.

Igrači aktuelnog prvaka BiH zbog financijskih problema već nekoliko dana ne treniraju, a iz ovog kluba su se oglasili saopćenjem za javnost.

Dužni smo izvijestiti naše navijače i cjelokupnu sportsku javnost u Mostaru kako se HFC Zrinjski nalazi u ozbiljnoj financijskoj krizi. Pomalo to može zvučati apsurdno, jer na zadnjoj utakmici koju smo igrali osvojili smo prvi trofej u sezoni - Kup BiH. Osvojili smo vrijedan trofej, ali naš klub se nalazi u ozbiljnim financijskim problemima. Zbog nekoliko neisplaćenih plaća naši igrači zadnjih dana ne treniraju, što također u potpunosti razumijemo.

U prvenstvu BiH našem klubu sijede utakmice polufinala doigravanja s Brotnjom. Nećemo dopustiti da se te utakmice ne odigraju, barem ćemo ih odigrati s igračima iz našeg omladinskog pogona, kako klub ne bi trpio eventualne sankcije. Ipak, samim tim je jasno kako se onda od statusa jednog od favorita za osvajanje prvenstva dovodimo na razinu apsolutnih autsajdera. Na takav scenarij, zbog teške financijske situacije u klubu, želimo pripremiti naše navijače. Nažalost, to je naša realnost. Obećati možemo jedino kako će svi oni koji Zrinjski budu predstavljali na parketu kako će dati svoj maksimum.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Ovim putem još jednom pozivamo sve poslovne subjekte, gradske i županijske strukture da financijski podrže rad našeg kluba, kako bi ipak bili u prilici u Mostar donijeti duplu krunu. Bez hitne intervencije izgledi za tako nešto su nam drastično smanjeni. Svima koji su tijekom sezone podržavali rad klub se i ovim putem zahvaljujemo.

Top Komentari

DamirT
HFC Zrinjski nije prvak BiH nego je FC Mostar Stari grad
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti