HFC Zrinjski razbio Mostar MG Staklorad
Futsaleri Zrinjskog večeras su bili uvjerljivi protiv svog gradskog rivala Mostar SG Staklorad.

Derbi 16. kola futsal Premijer lige

HFC Zrinjski razbio Mostar MG Staklorad

HFC Zrinjski večeras je u derbiju 16. kola futsal Premijer lige deklasirao momčad državnog prvaka i gradskog rivala Mostar SG Staklorada.

Pobjedom nad gradskim rivalom Plemići su najavili žestoku borbu u doigravanju za naslov prvaka.

Zrinjski do vodstva dolazi u petoj minuti golom Marina Sutona. Najbolju prigodu za poravnanje propustio je Brazilac Daniel Marinho de Souza koji u 14. minuti s pet metara šutira iznad gola.

Kazna je uslijedila četiri minute kasnije kada je Zrinjski povećao svoju prednost. Ivanković je proigrao Sutona, ovaj odigrao povratnu loptu za Sesara koji je s loptom ušao u mreži Mostar SG-a. U posljednjim sekundama prvog dijela Josip Bošković prekrasnim pogotkom povisuje na 3:0.

Samo trideset sekundi nastavka bilo je dovoljno Boškoviću da postigne dva pogotka i na semafor je tada stajalo nestvarnih Zrinjski - Mostar SG 5:0. No, tu nije stala serija sjajnog igrača Mostaraca koji u 28. minuti postiže i svoj četvrti pogodak.

Vratar Andrijano Dujmović bio je odličan i večeras na golu Zrinjskog, a kapitulirao je u 34. minuti kada je nespretnom reakcijom ubacio loptu u svoju mrežu. Dvije minute kasnije Aladžić je udarcem iz deseterca smanjio na 6:2. Konačni rezultat HFC Zrinjski - Mostar SG Staklorad 7:2 postavio je Josip Sesar svojim drugim golom na utakmici. 

Gradski derbi u kojem je prikazan sjajan futsal u dvorani na Bijelom brijegu pratilo je oko 1000 gledatelja. 

Top Komentari

Mirko
Zrinja Sampionski
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi