Ibrahim Husejnović: FC Mostar SG je favorit, ali mi smo pokazali da možemo pobijediti svaku ekipu
Husejnović je bio junak pobjede Kaskade u Kupu BiH protiv FC Mostar SG.

Najbolji strijelac Kaskade za SportSport.ba

Ibrahim Husejnović: FC Mostar SG je favorit, ali mi smo pokazali da možemo pobijediti svaku ekipu

E. Oštraković

Kaskada će u okviru 17. kola Premijer futsal lige BiH, na domaćem terenu ugostiti FC Mostar SG.

Ove dvije ekipe igrale su prije nekoliko dana u polufinalu Kupa BiH, a pobjedu upravo na istom ovom terenu u Gračanici ostvarila je domaća ekipa.

Junak te pobjede bio je Ibrahim Husejnović, koji je utakmicu riješio sa dva gola i jednom asistencijom.

"Ta utakmica Kupa za većinu nas je bila utakmica karijere, mogu slobodno reći drugo finale ove generacije, nakon doigravanja za povratak u Premijer ligu. U sutrašnji susret ulazimo sa istom dozom respekta, ali sa dosta manje pritiska. Ulogu favorita ponovo imaju gosti, ali mi smo pokazali da možemo pobijediti svaku ekipu. Idemo na pobjedu koja nas ostavlja u igri za top 6", rekao je Husejnović, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Mi smo možda pravu šansu za top 6 propustili u Brčkom, ali na dvije utakmice svakome možemo pomrsiti račune. U Gračanici se niko nije naigrao, a pogotovo nije nadigrao Kaskadu. Na kraju uvjeren sam da ćemo na kraju uspjeti donijeti pehar pobjednika Kupa, kao nagradu za trud momcima iz ekipe i našim trenerima Feriku Dizdareviću i Husejnu Mehanoviću kao i prvom čovjeku kluba, Mirzetu Topčagiću. Oni su bili među rijetkima koji su vjerovali u nas i ostali su uz ekipu nakon ispadanja iz Premijer lige BiH", rekao je prvi strijelac Kaskade, Ibrahim Husejnović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi