Ivan Božović preuzeo Mostar SG Staklorad

Novo ime na klupi bh. prvaka

Ivan Božović preuzeo Mostar SG Staklorad

Mostar SG Staklorad imenovao je i zvaničnog novog trenera.

U proteklom periodu aktuelni prvaci BiH u futsalu su intenzivno tragali za novim trenerom, a povjerenje je na kraju ukazano Ivanu Božoviću, što je i potvrđeno na klupskom sajtu.

"Božoviću želimo dobrodošlicu u naš klub, naš grad i Premijer futsal ligu BiH", poručili su iz Mostar SG Staklorada.

Božović iza sebe ima bogatu trenersku karijeru. Kao trener s Ekonomcom je pet puta osvojio naslov prvaka Srbije, radio je uspješno i u Makedoniji, a posljednji angažman je imao na klupi Slavije iz Praga.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

U Mostar SG Stakloradu vjeruju da su napravili dobar potez dovođenjem Božovića i da će pod njegovim vodstvom bilježiti još bolje rezultate u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi