Kaos u HFC Zrinjski, neizvjestan nastup većine igrača na večerašnjoj utakmici
Dani veselja i slavlja su prošlost u HFC Zrinjski (Foto: facebook HFC Zrinjski)

Uoči starta polufinalne serije doigravanja za prvaka BiH u Futsalu između Zrinjskog i Brotnja

Kaos u HFC Zrinjski, neizvjestan nastup većine igrača na večerašnjoj utakmici

Burno je proteklih dana u redovima HFC Zrinjski, pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine u futsalu. Nakon što je tim osvojio prvi povijesni trofej na vidjelo su isplivali problemi koji čini se već duže vrijeme muče ovaj klub.

Prvotimci su nedavno započeli sa štrajkom zbog mnogobrojnih neisplaćenih plaća a u međuvremenu se Zrinjskom primaklo i polufinale playoffa koje će Mostarci večeras u svojoj dvorani otvoriti protiv MNK Brotnjo.

U mostarskom timu se nakon osvajanja Kupa najavljivalo i prvenstvo ali jako je neizvjesno šta će biti od svega i tko će uopće večeras nastupiti za Zrinjski.

Igrači HFC Zrinjski su se za javnost obratili dopisom koji prenosimo u cijelosti:

"Većina igrača neće igrati zbog novca koji im je predsjednik ostao dužan i zbog laganja i varanja kroz cijelu sezonu."

"Postoji opcija da svi igrači igraju a to ćemo učiniti ako predsjednik i kompletna uprava daju ostavke te javno prikažu stanje kakvo vlada u klubu. Neke od igrača je nagovorio da igraju ali gledatelji će biti uskraćeni za većinu igrača koji su iznijeli teret ove sezone" - stoji u dopisu sastavljenom od igrača HFC Zrinjski.

U međuvremenu se oglasio i predsjednik Marko Zovko koji je nakon ultimatuma igrača promptno podnio ostavku te se i on oglasio priopćenjem za javnost:

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Podnosim ostavku na mjesto predsjednika HFC Zrinjski. Ukoliko će moje povlačenje biti uvjet za nastup igrača, onda ću to rado napraviti. Nadam se kako će momčad nakon ovoga imati dodatni motiv, jer pred njima je svakako velika prilika u prvenstvu BiH. Kao strastveni navijač ovog kluba ja ću momčad i igrače podržati s tribina na svim utakmicama protiv Brotnja, kao što sam to učinio bezbroj put do sada. U svakom slučaju želim im puno sreće i uspjeha u doigravanju" - kazao je Zovko.

Još uvijek je neizvjesno u kojem će sastavu nastupiti Mostarci večeras ali kompletna situacija koja je zavladala u klubu ne sluti na dobro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi