Krezo objavio spisak za kvalifikacije

Turnir će se održati u Dubrovniku

Krezo objavio spisak za kvalifikacije

S. Mlaćo

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine će od 23. do 26. oktobra ove godine u Dubrovniku učestvovati na turniru grupe 7 glavne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Protivnici bh. timu biće Hrvatska, Rusija i Švedska.

Selektor Ivo Krezo je za ovaj turnir pozvao sljedeće igrače:

Stanislav Galić (Mostar SG Staklorad), Denis Isanović (Salines), Ivan Ivanković (Mostar SG Staklorad), Dejan Pavlović (Policajac Banja Luka), Nikola Perković (Alumnus Zagreb, Hrvatska), Srđan Ivanković (Salines), Mirko Hrkać (Square, Hrvatska), Marijo Aladžić (Mostar SG Staklorad), Nermin Kahvedžić (Salines), Anel Radmilović (Mostar SG Staklorad), Josip Bošković (Mostar SG Staklorad), Darko Milanović (Salines), Andrijano Dujmović (Brotnjo), Bilal Jelić (Mostar SG Staklorad).

Naši reprezentativci će se okupiti 17. oktobra u hotelu „Brotnjo“ u Čitluku, a polazak za Dubrovnik planiran je za 21.10.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi