Marijo Aladžić: Salinesu respekt, ali mi prolazimo u finale

Igrač Mostar SG Staklorada pred odlučujuću utakmicu polufinalne serije.

Marijo Aladžić: Salinesu respekt, ali mi prolazimo u finale

Pred malonogometašima Mostar SG Staklorada u srijedu je odlučujući meč za ulazak u finale doigravanja Futsal Premijer lige Bosne i Hercegovine koji će aktualni prvaci odigrati protiv tuzlanskog Salinesa.

Jedan od najboljih igrača mostarskog tima Marijo Aladžić ni malo ne sumnja u trijumf protiv čvrstih Tuzlaka:

"Pobjeda neće doći u pitanju ukoliko pristup bude kao nedavno kada smo gostovali u Tuzli. Tada se vidjelo da smo kvalitetniji tim od Salinesa. Prvi susret u Mostaru u kojem smo poraženi je bio loš dan. Respekujemo goste, ali vjerujemo da ćemo pobijediti. Pomoć navijača nam je potrebna i ovim putem ih pozivam da dođu u dvoranu i budu uz nas" - kazao je Aladžić.

Meč se igra u srijedu od 18:30 sati u dvorani USRC Midhad Hujdur – Hujka a pobjednika će u finalu čekati momčad Brotnja koja je dvokorakom preskočila ekipu HFC Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi