Tuzla na nogama: FC Salines za historiju protiv Mostar SG!
Tuzlaci sutra imaju veliku priliku da izbore historijsku finale

Historijska utakmica za ovaj klub

Tuzla na nogama: FC Salines za historiju protiv Mostar SG!

E. Dindić

Futsaleri Salinesa sutra igraju jedno od najvažnijih utakmica u historiji ovog kluba. Protivnik je najboljih klub u BiH ekipa Mostar SG, koja je u prvom susretu poražena na domaćem terenu od Tuzlaka. 

Salines nakon što je prvo bez većih problema savladao Centar, sutra ima veliku priliku da skine skalp još jednom velikom protivniku. U slučaju sutrašnje pobjede bilo bi ovo historijsko finale, ne samo za ovaj klub nego i za grad Tuzlu.

S druge strane višestruki prvak Mostar SG sutra će svakako dati sve od sebe, da popravi negativan utisak iz prvog susreta. Evenutalnom  pobjedom vratio bih seriju u Mostar, te u majstorici pokušao izboriti finale prvenstva.

Gostujući futsaleri su favoriti i u ovom susretu, ali kako kaže stara narodna lopta je okrugla, a po svemu viđenom  sutra nas očekuje borba do posljednjeg daha za ulazak u veliko finale ili eventualnu treću utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Podsjetimo, ovaj izuzetno zanimljiv susret između Salinesa i Mostar SG na rasporedu je sutra sa početkom u 20:15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi