Marin Suton: S optimizmom dočekujemo Brotnjo
Marin Suton jedna je od najstabilnijih karika u Tomičićevom sastavu.

HFC Zrinjski nastavlja prvenstvo u nedjelju protiv MNK Brotnjo

Marin Suton: S optimizmom dočekujemo Brotnjo

Igrači HFC Zrinjski nastavljaju takmičenje u Premijer futsal ligi Bosne i Hercegovine u nedjelju kada u svojoj dvorani dočekuju MNK Brotnjo iz Čitluka a u domaćem taboru pred ovaj susret raste veliki optimizam.

"Smatram kako smo mi favoriti, bez obzira što ne možemo zbog kartona računati na Ivankovića, jednog od naših najboljih igrača. Nadamo se podršci s tribina, kao i našem novom dobrom izdanju. Brotnjo cijenimo, ali mislim kako u ovom trenutku imamo veći kvalitet" - rekaoje Marin Suton igrač HFC Zrinjski.

Pripreme Zrinjskog nisu trajale jako dugo. Momčad je nakon kraja sezone ostala aktivna, između ostalog su igrači Zrinjskog osvojili i veliki Božićni turnir u Mostaru.

"Prvenstvena stanka je trajala relativno kratko, ali mislim kako je to i dobro za našu momčad. Imali smo priliku dobro se odmoriti. Brzo smo na pripremama opet ušli u ritam treninga. Uostalom utakmica s Brotnjom će nam najbolje pokazati kako smo radili u pripremnom razdoblju. Po onomu što vidim na treninzima mislim kako možemo biti optimistični kada je u pitanju nastavak sezone" -  dodao je Suton.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Susret HFC Zrinjski - Brotnjo igra se u nedjelju u školskoj dvorani na Bijelom brijegu u Mostar s početkom u 18:30 sati

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi