Bubamara melje sve redom: U Cazinu večeras nastradao Vitez
Bubamara na pragu finala za doigravanje Premijer lige, vjerovatno protivnik Čulin Mlin.

Sjajna utakmica

Bubamara melje sve redom: U Cazinu večeras nastradao Vitez

Eldar Ganibegović

Odigrane su prve utakmice polufinala doigravanja za Premijer futsal ligu BiH. MNK Bubamara iz Cazina i dalje melje, 11:4 je rezultat bio protiv KMF Vitez.

Već u drugoj minuti je Bubamara stigla do vodstva. Strijelac je iz penala bio Sejad Ibrišimović.

Munir Šišić je u 11. minuti poravnao na 1:1, ali radost gostiju nije dugo trajala jer je Vladimir Džombić u 12. minuti vratio vodstvo domaćinu.

Minut kasnije Edvin Bosnić zabija za 3:1, da bi Emir Alispahić vratio nadu gostima pogotkom u 20. minuti.

U 22. minuti vidjeli smo po pogodak na obje strane, Ibrišimović i Alispahić su bili strijelci, da bi minut kasnije Ibrišimović postigao svoj četvrti pogodak večeras za 5:3 na semaforu.

Almedin Bundavica u 25. minuti postiže novi gol za Bubamaru, Erdin Ramić smanjuje tri minute kasnije, no Bosnić i Bundavica u 32. minuti rješavaju sve u ovoj utakmici.

Oglasi

Do kraja smo vidjeli još dva pogotka. Nevjerovatni Ibrišimbegović je svojim petim golom povisio na 10:4, da bi tačku na i autogolom stavio jedan gostujući fudbaler. 

Podsjetimo, ranije danas u Livnu je Čulin Mlin slavio protiv Futsal Teama iz Tešnja rezultatom 3:1.

Termini i satnice za revanše u Livnu i Tešnju još nisu određeni, no nakon prvih utakmica naslućuje se da ćemo gledati finale između Bubamare i Čulinog Mlina.

Završnica prvenstva Prve futsal lige FBiH, doigravanje za Premijer ligu BiH, polufinale, prva utakmica:

MNK Bubamara - KMF Vitez 11:4

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

MNK Bubamara: Milanović, Ibrišimović, Osredkar, Petak, Džombić, Redžepović, Bundavica, Muharemović, Kličić, Prošić, Bosnić.

KMF Vitez: Spahić F., Dizdarević, Ramić, Ribo, Luković, Spahić A., Alispahić, Šišić, Mujkić, Zatagić, Karasalihović, Kermo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi