U bh. dvorani atmosfera i navijanje za pamćenje: Na kraju radost i tuga...

Revanš donio velika uzbuđenja

U bh. dvorani atmosfera i navijanje za pamćenje: Na kraju radost i tuga...

S. Mlaćo
MNK Čulin Mlin i Futsal Željezničar će igrati u finalu play off-a Prve futsal lige Federacije BiH.

Čulin Mlin je naigrao zenički Neimar, dok je Željezničar za pogodak bio bolji od Čapljine.

Željezničar je slavio 6:2 u prvom meču, da bi u revanšu vidjeli sjajan meč.

 Čapljina je na kraju slavila 6:3 u atmosferi za pamćenje pred više od hiljadu navijača. Domaći su bili na pragu prolaza, te se činilo da ćemo vidjeti iznenađenje.

📣 PLAY OFF | 🟦🟨 #MNKČ 6-3 FC Željezničar ✅✅✅ 🥅 Petar Raguž ⚽️⚽️; Anto Galić ⚽️; Mate Pehar ⚽️, Eduard Raguž ⚽️, Leon...

Posted by Malonogometni klub Čapljina on Sunday, April 9, 2023

Ono o čemu se će posebno pričati jeste paklena atmosfera koju su napravili domaći fanovi. Video je postao hit na društvenim mrežama i zaista Čapljinci mogu biti ponosni na atmosferu koju su napravili.

Oglasi

“Uvjeravali smo Vas da smo podbacili u prvoj utakmici i da vjerujemo da smo sposobni za puno više.

Dugo će trebati da se emocije slegnu, jer ostaje gorak okus u ustima. Ekipe na parketu priredile su praznik futsala za oko 1000 gledatelja koji su došli podržati našu momčad.

Toliko dobrih poteza, prilika, pogodaka, borbe i muških duela…

Sinoć je nedostajao samo još taj milimetar do potpune ekstaze, a bili smo tu. Imali smo bezbroj čistih prilika da zabijemo još pogodaka, ali jednostavno nismo uspjeli. Šteta za stative, zicere, a posebno za posljedni pogodak sa zvukom sirene u Sarajevu kojeg nismo smjeli primiti.

Ovo što smo doživjeli sinoć u našoj dvorani ostavlja bez riječi. Izlazak iz tunela i prizor pune dvorane, uz podršku kakvu je momčad imala kroz cijelu utakmicu - da se čovjek naježi! Mi s ove strane parketa nemamo boljeg načina da Vam se zahvalimo nego sa HVALA!

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Ekipa je dala sve od sebe i više nego što je mogla zahvaljujući svima Vama. Čast nam je što smo mi kao društvo, kao ekipa našoj publici i našoj Čapljini uspjeli prirediti nezaboravne trenutke koji će se dugo pamtiti! Nadamo se da Vas nismo razočarali“.

Gostima se još jednom zahvaljujemo na fer i korektnoj partiji i nadamo se da su i oni uživali u najboljem izdanju čapljinske dvorane do sada“, stoji u objavi MNK Čapljina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije