MNK Centar poveo pa doživio katastrofu u Gračanici
U narednom kolu Kaskada gostuje kod ekipe Brotnja, dok Centar na svom dočekuje ekipu Seljaka.

Ubjedljiva pobjeda Gračanlija

MNK Centar poveo pa doživio katastrofu u Gračanici

E. Oštraković

Futsaleri Kaskade večeras su na domaćem terenu, u okviru 13. kola Premijer lige BiH, savladali ekipu MNK Centar Sarajevo, rezultatom 6:1.

Centar je u ovu utakmicu ušao sa petog mjesta, dok je kaskada bila sedma, te se očekivala jedna izjednačena utakmica, ali je Kaskada ostvarila ubjedljivu pobjedu.

Domaći su dosta bolje otvorili utakmicu, te su dominirali u prvih deset minuta, ali nisu uspjeli postići pogodak. Gosti su svoju šansu tražili iz kontra napada.

Gosti uspijevaju da dođu do vodstva u 11. minuti, kada upravo nakon kontre Salčin postiže pogodak za vodstvo MNK Centar. Odmah nakon toga gostima je poništen gol za 0:2, zbog igranja rukom.

Kaskada u 15. minuti uspijeva doči do izjednačenja preko Demirovića,a već u narednom napadu Huskanović pogađa za potpuni preokret i vodstvo Kaskade. Na odmor se otišlo pri vodstvu Kaskade od 2:1.

Odmah na početku drugog poluvremena Krdžić postiže gol i povećava vodstvo Kaskade na 3:1. U 25. minuti je sve bilo riješeno, jer je Milanović povisio vodstvo Kaskade na 4:1.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Do kraja susreta domaći su postigli još dva gola. Tačnije oba gola postigao je Husejnović u 35. i 36. minuti.

U narednom kolu Kaskada gostuje kod ekipe Brotnja, dok Centar na svom dočekuje ekipu Seljaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi