MNK Kaskada odigrao neriješeno protiv FC Mostar SG
Gosti su šest minuta prije kraja napravili svoj peti prekršaj, te su do kraja morali igrati jako oprezno.

Utakmica završena remijem

MNK Kaskada odigrao neriješeno protiv FC Mostar SG

E. Oštraković, foto: E. Oštraković

Malonogometaši Kaskade večeras su u okviru 17. kola Premijer lige na domaćem terenu dočekali ekipu FC Mostar SG, a utakmica je završena neriješeno, rezultatom 1:1.

Kaskada tako nije uspjela ponoviti pobjedu koju je ostvarila protiv ove ekipe u polufinalu Kupa BiH, ali su uspjeli uzeti bod.

U prvom poluvremenu viđena je dobra igra sa obje strane, ali su gosti bili ti koji su imali više opasnijih napada. Ipak, na gol se čekalo do posljednjih trenutaka prvog dijela. Gosti su u vodstvo došli 30 sekundi prije isteka vremena.

U drugom poluvremenu igrači Kaskade krenuli su jako agresivno od samog starta, ali nisu uspjeli da postignu gol, iako su imali nekoliko dobrih prilika. Gosti su šest minuta prije kraja napravili svoj peti prekršaj, te su do kraja morali igrati jako oprezno. Ipak, u 16. minuti prave šesti prekršaj a Husejnović je poravnao na 1:1. Do kraja se rezultat nije mijenjao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi