Mostarski klub se na sjajan način oprostio od igrača koji je ostavio dubok trag u klubu sa Neretve
FOTO: A. Čaušević

Radmilović karijeru nastavlja u Željezničaru

Mostarski klub se na sjajan način oprostio od igrača koji je ostavio dubok trag u klubu sa Neretve

H. Zilić

Bh. reprezentativac u futsalu Anel Radmilović napušta redove FC Mostar SG "Staklorad".

Kao što je poznato, Radmilović karijeru anstavlja u Fustal Clubu Željezničar, a mostarski klub se večeras oprostio od igrača koji je ostavi odubok trag u klubu sa Neretve.

"Na večerašnjem treningu Uprava kluba, zajedno sa igračima, oprostila se od Anela Radmilovića.

Kao što je bh. futsal javnost upoznata, Anel Radmilović svoju karijeru nastavlja u federalnom prvoligašu, sarajevskom Futsal klub Željezničar.

FC Mostar SG Staklorad mu se još jednom zahvaljuje na svemu učinjenom u dresu našeg Kluba, te želi puno sreće u nastavku karijere.

U vidu zahvalnosti za sve učinjeno Uprava kluba je našem Anelu večeras, nakon održanog treninga, uručila poklon, sat sa ugraviranim natpisom Stari Grad, kao i tortu sa njegovom slikom!

Anele, znaj da si u Mostar uvijek dobrodošao!

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Hvala za sve i SRETNO!", stoji u saopštenju tima iz Mostara.

🤝 • Na večerašnjem treningu Uprava kluba, zajedno sa igračima, oprostila se od Anela Radmilovića. ⚽️ • Kao što je bh....

Posted by FC Mostar SG ‘Staklorad’ on Thursday, February 3, 2022

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi