Selektor objavio spisak 16 igrača za pripreme za Evropsko prvenstvo

Okupljanje u ponedjeljak

Selektor objavio spisak 16 igrača za pripreme za Evropsko prvenstvo

S. Mlaćo

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine će ovog mjeseca u Holandiji po prvi put učestvovati na završnici Evropskog prvenstva.

Naši najbolji igrači futsala će pripreme za EURO 2022. početi 10. januara u hotelu „Hills“ na Ilidži, a selektor Ivo Krezo je na okupljanje pozvao sljedećih 16 igrača:

Stanislav Galić (Mostar SG), Almedin Bundevica (KMF Doboj), Josip Sesar (Stuttgarter, Njemačka), Blago Gašpar (Novo Vrijeme, Hrvatska), Davor Arnautović (Salines), Srđan Ivanković (Stuttgarter, Njemačka), Bilal Jelić (Mostar SG), Marijo Aladžić (Mostar SG), Nermin Kahvedžić (Mostar SG), Anel Radmilović (Mostar SG), Josip Bošković (Vrgorac, Hrvatska), Darko Milanović (Salines), Sabahudin Petak (Sloga G. Vakuf/Uskoplje), Kristijan Pantić (Brotnjo), Senad Poračanin (GFC Sarajevo), Andrijano Dujmović (Hercegovina).

Protivnici bh. timu na Evropskom prvenstvu u grupi D biće Španija, Azerbejdžan i Gruzija.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će se 22 januara u Groningenu sastati sa Španijom, a 26.01. u istom gradu sa Gruzijom. U trećem kolu 29.01. Bosna i Hercegovina će odigrati meč sa Azerbejdžanom u Amsterdamu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi