Mostar SG deklasirao Kaskadu
MNK Mostar Stari Grad bio je uvjerljiv na svom parketu protiv Kaskade iz Gračanice

7.kolo Premijer Futsal lige

Mostar SG deklasirao Kaskadu

Prvaci Bosne i Hercegovine u futsalu Mostar SG Staklorad večeras je u svojoj dvorani SC "Midhat Hujdur Hujka" uvjerljivo savladao ekipu Kaskadu iz Gračanice rezultatom 8:2.

Već od samog starta bilo je jasno kako će se razvijati ova utakmica. Nakon početnog odmjeravanja snaga domaći su vrlo brzo u svoje ruke uzeli konce igre i dali do znanja tko je prvak. Počele su se nizati sjajne akcije jedna za drugom i već u 6. minuti Mario Aladžić je načeo Alibegovićevu mrežu.

Do kraja poluvremena već je bilo 4:0 za prvaka BiH. U drugom poluvremenu domaći su malo sklonili nogu s papučice gasa pa su dozvolili i Kaskadi da pokaže dio svog repretorara. Ipak, na kraju je završilo više nego uvjerljivih 8:2 za Mostar SG koji se ovom pobjedom učvrstio na vrhu ljestvice futsal Premijer lige Bosne i Hercegovine.

MOSTAR SG STAKLORAD – MNK KASKADA 8:2

Dvorana USRC Midhad Hujdur – Hujka u Mostaru. Gledalaca: 300. Sudija: Amir Omerbašić (Sarajevo). Pomoćnici: Farik Kečo (Sarajevo) i Jasmin Ušanović (Goražde). Strijelci: 1:0 Aladžić (6), 2:0 De Souza (10), 3:0 Aladžić (12), 4:0 Jelić (16), 4:1 Džindić (22), 5:1 De Souza (25), 6:1 Macić (32), 6:2 Krdžić (37), 7:2 Kahvedžić (38), 8:2 Vesić (39). Žuti kartoni: Huskanović (Kaskada).

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Mostar SG Staklorad: Galić, Pavlović, Hrkać, Jelić, Kahvedžić, Memić, Rakić, Džemić, Macić, De Souza, Aladžić, Vesić, Gosto.

Kaskada: Alibegović, Demirović, Milanović, Džindić, Huskanović, Došlić, Gemić, Džinić, Mujanović, Krdžić, Hamidović, Spahić, Gazibegović, Kakeš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi