Trener Bosne Kompred za SportSport.ba nakon sinošnjeg duela protiv Salinesa

"Nedopustivo je da se nama prijeti u Mejdanu, najviše me zaboljelo dizanje tri prsta"

13

Komentari (13)

Zubandan
"gradska raja" Tuzle je isla toliko da je prvo unistila FK Zmaj od Bosne,sada im smeta Tuzla City i Salines zato sto nisu eto dio FK Slobode tj da su to seljacki klubovi. U stvari cijela prica je da FK Sloboda sluzi za pranje para,da se iz budzeta grada izdvajaju novci za klub koji sluzi za podkusurivanje FK Borca,Zrinjskog i Sirokog a na stetu Zelje i Sarajeva. FGR dal Sarajevo ili Tuzla su ociti primjer sovinizma.
kurjak
@Zubandan Pogrešan je pristup, ne možeš doći iz pri****ovića i imaš novce, uložiš u ekipu, u redu je niko ti ne brani, al ne možeš nametati nekakav gradski derbi, to mora biti svima jasno.
Zubandan
a odakle Slobodi pare. Pa iz gradskog budzeta. FK Zmaj Od Bosne je unisten zato sto se nisu htjele pare dijeliti na klub koji su osnovali iz podrinja al je bio u Simin Hanu. Ja sam treniro u Slobodi u doba Zmaja Od Bosne za koji su igrali uglavnom igraci iz Podrinja. Sada je doso Tuzla City koji se finansira iz privatnog dzepa. s obzirom koliko se para ubaci u FK Slobodu a rezultata nigdje moze se reci da je to samo za pranje love.
TesanjskiBrnjo
Salines nije tuzlanski klub nego ga drze neki seljaci iz Lipnice koje je Azmir pogurao i tu su gdje jesu.
Zubandan
jesil ti pri sebi. Znaci Man City nije iz Manchstera zato sto ga drze Arapi.
kurjak
Podrška za gospodina Ovčinu. Uvijek treba te seljake napominjati da ne zaborave da su ovdje uvijek izbjeglice, i ne daj u Mejdanu da se ****e ni po koju cijenu.Sreća im je pa nije bilo publike bilo bi bježite noge usraću vas.
Baco
Neko ti u Tuzli tri prsta digne ,vjeruj otisao bez njih kuci.Tu nema oprosta nikom ,nisu nasi sehidi uzalud pali vjeruj.
Jadnimi
Reprezentacija se plasira na prvenstvo, a liga "divlji zapad".
user1610286185
Ovaj salines ti je isto s r a nj e kao i tzc, imaju pare i onda kao ko je kao oni a u stvari gomila ljudskog sljama i krezubih neznalica koji su na sisi azmira, dva vjestacka kluba koji aBd nece jos dugo postojati
user1599677620
Glupo ti je sto mijesas TZC sa ovim seljacima znas,da je vise ljudi kao Azmir u bh fudbalu,kud i kamo bi liga jaca bila. Idi obrazuj se malo pa onda dodji i pisi.
kurjak
Već se priča da ovi papci iz Salinesa nisu dobili nekoliko mjeseci plate, sad će oni potonuti ko damu kroz gaće.
user1610286185
Malo je reci da si glup, dovoljno je da nadjes njihovu web adresu ili grb ili sam naziv u kojem pise tuzla city. Malo je reci da si se provalio al ne cudi me, kazes da se obrazujem jel hahahahahaha. Glavni sponzor im hezz gadnja a sad papane nadji cija je to firma. Al hajde bolje da si glup ispao nego iz voza yebo te azmir a ti njega
user1610286185
fcsalinestuzlacity evo papane glupi ako budes znao sta trebas da uradis da bi ovo otvorio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.