Novi veliki posao Azmira Husića
FOTO: Facebook FC Salines

Salines ima visoke ambicije u narednoj sezoni

Novi veliki posao Azmira Husića

S. Mlaćo

Sigurno da će biti veoma uzbudljivo na futsal terenima naše zemlje. 

Velike ambicije ima FC Salines iz Tuzle koji je danas u svoje redove angažovao Nermina Kahvedžića.

Kahvedžić u Tuzlu dolazi iz aktuelnog prvaka Mostar SG-a i zaista se radi o sjajnom transferu i velikom poslu koji u obavili čelnici tima iz Tuzle.

"Možemo slobodno reći da je ovo kruna naših napora u sklapanju igračke križaljke. Čast da uruči dres Jarčeva popularnom "Neri", pripala je velikom čovjeku, počasnom predsjedniku Salinesa, velikom humanitarcu i sportskom radniku i zaljubljeniku, gospodinu Azmiru Husiću.
Potpisivanje Ugovora je uslijedilo sa Upravom Jarčeva netom nakon uručenja dresa. Nermin Kahvedžić je svjestan ambicija Jarčeva i prepoznao je potencijal našeg kluba", istakli su iz Salinesa.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Sigurno je da će Azmir Husić jurišati na još jedan veliki posao kada je sport u pitanju i da je u narednim danima očekivati nova velika imena u Salinesu.

Promo

Top Komentari

VELEZ
Azmire jebem ti sve svi znaju da je MOSTAR BIO I OSTAO SAMPION
1 14
TuzlaFVR
Izgleda da su se mnogi prepali još jednog uspješnog projekta. Smeta im Azmir koji podržava sport i poštene projekte ali im ne smataju raznorazni kokošari koji vedre i oblače ovom šakom jada što se zove tuzlanski sport
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi