Odgođena utakmica Zrinjski - Centar

Četvrtfinale Kupa BiH

Odgođena utakmica Zrinjski - Centar

E. Čaušević

Malonogometaši Zrinjskog večeras su na domaćem terenu trebali igrati protiv sarajevskog Centra derbi četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Međutim, iz mostarskog kluba nekoliko sati pred početak utakmice objaivli su da se meč neće igrati, te da je odgođen jer gostujući tim nije bio u mogućnosti da doputuje na utakmicu.

Glavni razlog zbog kojeg igrači Centra nisu bili u mogućnosti večeras da dođu u Mostar jeste blokada ceste zbog protesta boraca Armije RBiH i HVO-a koji su blokirali puteve prema Zenici, Tuzli i Mostaru.

Iz Zrinjskog su potvrdili da će naknadno biti poznat novi termin utakmice četvrtfinala Kupa BiH između Zrinjskog i Centra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi