"Opravdali smo ulogu favorita u ove dvije utakmice"

Našu selekciju sada očekuje duel protiv Turske

"Opravdali smo ulogu favorita u ove dvije utakmice"

S. Mlaćo

Nakon sinoćnje pobjede nad Škotskom od 10:1 predstavnicima medija su se obratili selektor futsal reprezentacije BiH Ivo Krezo i reprezentativci Anel Radmilović i Bilal Jelić.

Ivo Krezo već razmišlja o narednom protivniku:

“Opravdali smo u ove dvije utakmice ulogu favorita, iako večeras nismo na najbolji način ušli u meč i u prvih pet minuta su i Škoti imali priliku. Međutim, brzo smo došli do svoje igre. Svaka utakmica nam je važna zbog rejtinga i očekujemo pobjedu i protiv Turske. Sutra ćemo odraditi trening, analizirati protivnika kako bismo u petak napravili rezultat koji želimo.”

Kapiten Anel Radmilović se zahvalio publici.

“Hvala našim vjernim navijačima, njihova podrška nam mnogo znači. Okupili smo se s ciljem da budemo prvi na turniru i zasluženo smo pobijedili u prve dvije utakmice. Svako je na terenu dao svoj maksimum i čestitam svojim saigračima na požrtvovanosti. U petak ponovo idemo na pobjedu.”

Bilal Jelić je bio zadovoljan.

“Igrali smo maksimalno ozbiljno i to se vidi i po rezultatima. Škotska je spremna ekipa, ali smo pokazali da smo mnogo bolji. Mi smo favoriti na ovom turniru, ali moramo igrati na isti način i protiv Turske kako bismo došli do nova tri boda.”

U petak, 1. februara u 20:00 sati u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici reprezentacija BiH će se sastati sa Turskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi