Pavlović poziva navijače: Spremni smo i nadamo se pobjedi

Prvi meč polufinala doigravanja za futsal prvaka BiH

Pavlović poziva navijače: Spremni smo i nadamo se pobjedi

Nakon pauze od mjesec dana državni prvak u futsalu Mostar SG Staklorad u srijedu će započeti doigravanje za prvaka Bosne i Hercegovine.

Protivnik Mostarcima u polufinalu je Salines iz Gračanice. Utakmica se igra u 19:30h a član Mostaraca Dejan Pavlović nada se pobjedi:

"Naravno, očekivanja su velika. Igramo pred našom publikom i očekujemo da pobijedimo. Dobro poznajemo današnjeg protivnika. Lično sam mišljenja da su sasvim zasluženo u polufinalu. Dobro smo radili tokom ovih mjesec dana, imali smo mini pripreme i potpuno spremni dočekujemo najvažnije utakmice sezone. Nadam se da će u srijedu doći dosta navijača i da će nas podržati" -  istakao je Pavlović.

Pavlović je sa Galićem, Hrkaćom, Jelićem, Kahvedžićem, Aladžićem i Radmilovićem nedavno boravio na okupljanju bh. reprezentacije, dok su se u selekciju Srbije odazvali Jovan Lazarević i Vladan Vesić.

Top Komentari

DamirT
Salines iz Tuzle ccc..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi